Vrijdag 11 september 2015

Vanochtend heb ik even over het landgoed van Residence Madalief gedwaald. Ondanks de hoogte van 1500 meter, was het om half acht al een heerlijke temperatuur.

image

De groep in de tuin van Residence Madalief

Gisteravond las ik mijn mail. Ik kreeg ook een bericht van mijn uitgever Free Musketeers. Zij gaan mijn derde boek, weer een roman, uitgeven. Deze roman is, evenals mijn reisverhaal “De roep van de Indri”., ontstaan door mijn driemaanden durende reis in 2012. De titel van de roman is “Het verdriet van Koesoesoe en hij speelt ook op dit fascinerende eiland. Na mijn terugkomst in oktober heb ik nog wat werk er aan, maar ik denk dat hij dan rond december verschijnt.

Na het ontbijt,  rond half tien gaan we met her busje richting Ambositra en daarna Ramanofana.

5 gedachten over “Vrijdag 11 september 2015”

  1. Beste Fred, je kent mij niet, maar ik ben de broer van Anneke/ zwager van Robert. Je begrijpt dat ik je weblog met veel interesse lees! Goede reis verder allemaal. Gr. Bart

  2. Ha Fred Zondagmorgen, met een bak koffie erbij, is een ideaal tijdstip om uitvoerig jouw blog te lezen. Wat geweldig dat jullie het goed hebben samen en dat alles naar omstandigheden goed verloopt. Goede organisator!! Jullie hebben in deze korte tijd al veel meegemaakt en gezien. En zo te zien zorgen jullie ook goed voor de innerlijke mens 🙂 ! Wat super trouwens dat ook jouw nieuwe boek uitgegeven gaat worden! Complimenten! In ben benieuwd! Heel veel succes en plezier met het vervolgen van jullie avontuur! Lieve groet, Gerda

  3. Wat geweldig Fred dat jullie het goed hebben samen en dat alles naar omstandigheden vlekkeloos verloopt! Goede organisator! Jullie hebben in deze korte tijd al veel meegemeekt en gezien. En zo te zien op de foto’s zorgen jullie ook goed voor de innerlijke mens : ) ! Wat super trouwens dat ook jouw nieuwe boek uitgegeven gaat worden. Complimenten! Ik ben benieuwd!!
    Heel veel succes en plezier gewenst met het vervolgen van jullie avontuur!
    Lieve groet, Gerda

Reacties zijn gesloten.