Vrijdag 8 september 2017

Vandaag reden we van Antsirabe naar Morondava. Het was een lange weg, dus we vertrokken vroeg.
Vanuit Antsirabe volgden we de RN 25 naar het westen. We kwamen in de stad Midravizao, de warmste plek van Madagaskar. Voorbij die stad lunchten we. De weg verder naar Morondava ging steeds meer door een open landschap met onder andere de Bismarck palm (Bismarckia nobilis). We stopten op een plek, waar mooie palmen stonden. Onze volgende stop was bij Restaurant Badia, waar ik nu het dak gemaakt van de bladeren van de Bismarck palm kon bewonderen (dat werd in 2012 gerenoveerd toen ik er langs kwam).
In het donker bereikten we ons hotel Bougainvillers op het schiereiland Nosy Be van Morondava. We kregen hier 4 bungalows. We aten onder het geruis van de zee (het Kanaal van Mozambique).