Donderdag 7 september 2017

Vandaag zijn we vanaf Antananarivo naar Antsirabe gereden. We vertrokken vroeg, zodat we rond half twaalf in Antsirabe aan. We liepen daar de statige Avenue de l, Indepedance af vanaf het treinstation naar het hotel de Therme. Onderweg namen we een koffie op een terrasje. Daarna reden we met het busje naar Lac Tritiva ten westen van Antsirabe. Onderweg lunchte we in een restaurant bij een ander meer.
Toen we bij Lac Tritiva aankwamen, werden we verwelkomd door kinderen vanaf 8 jaar. We liepen rondom het kratermeer en werden steeds lastig gevallen: ze wilden, dat we hun stenen kochten. Van twee meisjes (Lala en Christel) en een jongen (Christoffel) maakte ik foto’s. Uiteindelijk kocht ik stenen van hen.
Hierna reden we terug naar Antsirabe en daarna naar Residence Madalief, waar we sliepen.