Fred Triep's website


Op 10 juni 2013 is mijn tweede boek verschenen, weer bij uitgeverij Free Musketeers (nu Lecturium). Dit keer heb ik een reisverhaal geschreven over mijn drie maanden durende reis door Madagaskar van half maart 2012 tot en met half juni 2012. De titel van het boek is: "De roep van de Indri - Terugkeer naar een fascinerend Madagaskar"
In dit boek beschrijf ik mijn ontmoetingen met de mensen, planten en dieren van dit bijzondere eiland.

Uitgever Lecturium is in maart 2019 gestopt, maar uitgeverij F. Triep Multimedia (mijn eigen uitgeverij) heeft de productie van het boek  overgenomen. Vanaf juni 2019 wordt mijn boek weer geleverd, nu  via Amazon.com.  U kunt het snel bestellen via Amazon.de (levering binnen 1 dag). en daar ook met I- deal betalen.

Het e- boek kunt u bestellen bij Booksread.com en Bol.com.

De Kindle versie kunt u kopen bij Amazon.de.Op donderdag 13 juni 2013 heb ik mijn  boek “De roep van de Indri – Terugkeer naar fascinerend Madagaskar” in Reisboekhandel Pied a Terre op de Overtoom 135- 137 van 17.00- 19.00 uur gepresenteerd.
Op zaterdag 15 juni heb ik een video van deze boekpresentatie op Youtube.com gezet.


Er is ook een Engelstalige versie van het boek, met de naam: The Call of the Indri, volume 1. De paperback is te bestellen bij amazon.com, het e- book bij books2read.com en bol.com


Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2020  F. Triep Multimedia